led-schermen-promotie

Promoot jouw bedrijf door mooie Led schermen te gebruiken

Led schermen zijn tegenwoordig in bijna overal wel te vinden en worden voornamelijk gebruikt om promotie te maken voor bedrijven. Led schermen met reclame erop worden vaak buiten geplaatst waardoor mensen die langskomen de reclame op een de Led schermen kunnen zien. Je kan echter ook een Led scherm binnen plaatsen en op deze manier reclame maken. Buiten dat je de Led schermen kan gebruiken om reclame op te plaatsen kan je de schermen ook gebruiken om jouw bedrijf er aantrekkelijker uit te laten zien en om de gewenste sfeer te creëren in het bedrijf. In de volgende alinea’s kun je meer over L2L schermen voor binnen en buiten lezen. 

Led schermen voor binnen

Bij een Led scherm voor binnen hoef je natuurlijk geen rekening te houden met weersomstandigheden zoals storm en regen. De Led schermen voor binnen hoeven ook niet waterdicht te zijn wat weer scheelt in de kosten. Een led scherm in een bedrijf kan verschillende functies hebben. Zo kan je een Led scherm bijvoorbeeld voor het raam plaatsen en gebruiken om promotie op af te spelen. Op deze manier kunnen mensen van buitenaf de reclame zien zonder dat je hiervoor een scherm buiten hoeft te plaatsen. Maar een Led scherm voor binnen kan naast promotie ook educatieve functie hebben. Zo is het mogelijk om een Led scherm in het bedrijf te plaatsen en deze te gebruiken om werknemers te informeren. 

Led schermen voor buiten 

Wanneer je erover denkt om een Led scherm buiten te plaatsen om op deze manier jouw bedrijf te promoten zijn er een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden. Het eerste punt is dus dat een Led scherm voor buiten dus waterdicht moet zijn maar daarnaast moeten deze schermen ook tegen hoge temperaturen en zelfs vrieskou kunnen. De Led schermen worden vaak op een hogere plek geplaatst om zo duidelijk zichtbaar te zijn. Hierdoor zullen de schermen ook al snel een stuk groter moeten zijn om de reclame duidelijk over te brengen. Dit zijn beide dingen die de Led schermen voor buiten een stuk duurder maken dan de Led schermen voor binnen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *