Over ons

Over ons

Ondernemers van Nature is gestart vanuit een examenopdracht. Waarbij een probleem in het zaken leven centraal stond. Wij hebben het probleem genomen dat het moeilijk is om te starten met een onderneming. Nadat wij field/desk research hebben gedaan zijn wij achter dit probleem gekomen. Echter waren wij geen deskundige en hadden totaal geen ervaring in het zakenleven.

Door gebrek aan ervaring zijn wij nog meer onderzoek gaan doen. Dit ook omdat mensen geen advies wilde van net afgestudeerde broekies. Wij hebben daarom alle zinnen gezet op dit probleem. Wij hebben 2 jaar onderzoek gedaan naar de meest prestigieuze bedrijven. En dit met succes. We hebben een heel handboek gecreëerd met het starten van een onderneming.

Zelf is ons bedrijf een goed lopende onderneming geworden en dat dankzij starters. Het mooiste aan dit werk is het euforische gevoel dat komt nadat een starter zijn onderneming van de grond heeft. Dit is voor de klant mooi, maar ook voor ons. En niet om het geld of de waarde van ons bedrijf. Het gaat erom dat onze methode goed werkt. Dat alle research goed is gedaan en dat dit in de praktijk ook daadwerkelijk werkt.