Informatie bronnen

Op Ondernemersvannature.nl proberen wij zoveel mogelijk aspecten te behandelen op het gebied van ondernemen. Voor meer informatie over specifieke aspecten raden wij je aan om onderstaande bronnen te raadplegen.

KiesZon.nl
Kieszon.nl is een organisatie die behoort tot een van de vormgevers in Nederland op het gebied van solar revolutie. Als organisatie zorgen zij ervoor dat het voor bedrijven makkelijker wordt om duurzamer te opereren. KiesZon levert onder andere zonnepanelen voor woningcorporaties, dienstverleners en overheidsinstanties.

Heerhugowaardsdagblad
Op Heerhugowaardsdagblad vind je het dagelijkse nieuws en achtergrond informatie over alle zaken die spelen in Heerhugowaard en omgeving. Naast het brengen van nieuws biedt het dagblad ook een duidelijk overzicht van onder andere vacatures in Heerhugowaard en omgeving.

DKP.nl
Bij DKP helpen we bij preventief ziekteverzuim. Zowel werkgevers, als werknemers kunnen bij ons terecht om te worden geholpen met alles wat te maken heeft ziekteverzuim. Sterk in mentale gezondheid & werk!