villa

Hard werken en een nieuwe villa bouwen

Hard werken loont. Dat kan ik naar jaren zeggen. Na mijn studie kwam ik terecht in een jonge organisatie, waar ik de kans kreeg om mezelf en het bedrijf te ontwikkelen. Het was een bijzondere uitdaging, die mij leerde om nooit op te geven. Dat heeft een geweldig resultaat gehad. Ik groeide door het bedrijf en heb meer bereikt dat ik waarschijnlijk ergens anders bereikt had. Ik ben nu bijna vijftig jaar oud en sta op het punt een villa te laten bouwen. Wie had dat gedacht!

Carrière maken in een bedrijf

Mijn carrière begon op mijn achtentwintigste. Vrij laat eigenlijk, want de meeste van mijn vrienden werkten toen al. Ik daarentegen had langer gestudeerd en dan is het logisch dat je later begint. Het bedrijf waar ik ging werken bestond zo’n tien jaar op dat moment. Kansen genoeg dus, want de groei zat er flink in. De ontwikkeling van het bedrijf ging in een rap tempo: uitdagend en leuk, maar ook wel vermoeiend. Uiteindelijk kreeg ik een leuke positie in het bedrijf, waar ik veel van genoot en nog steeds geniet. Ik ben op heel wat levels actief. 

Opstellen van algemene voorwaarden

Zo zit ik in de productontwikkelingen van het bedrijf, maar ben ik bijvoorbeeld ook met andere zaken bezig. Onlangs lieten we onze algemene voorwaarden opstellen. Of eigenlijk opnieuw opstellen. Onze algemene voorwaarden waren verouderd en door ontwikkelingen in het bedrijf moesten we die opnieuw opstellen. Daarnaast zijn er nog heel wat zaken waar ik mee bezig ben: geweldig om te doen.

Uiteindelijk een villa bouwen

Maar daar komt momenteel een andere zaak bij. Ik heb namelijk besloten om een villa te bouwen. Zoals gezegd, hardwerken loont en daar mag je dan ook van genieten. Bij het bouwen van de villa liet ik me begeleiden door een architect uit Enschede. Die architect wist een prachtige villa te ontwerpen. De villa is nog in aanbouw. Geestig genoeg ligt de bouw precies tussen mijn huidige woning en mijn werk; ik fiets er dus elke dag langs. Elke dag zie ik vorderingen en elke dag wordt het wachten een stukje minder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *