Bedrukte-tape

Bedrukte tape: hier kun je uit kiezen

Moet je veel verpakkingen namens je bedrijf verzenden? Denk er eens over om je verpakkingen af te sluiten met bedrukte tape. Via TapePrint kun je eenvoudig bedrukte tape voor je bedrijf bestellen. Dit heeft namelijk veel voordelen. Allereerst kun je de tape zien als een visitekaartje voor jouw bedrijf, aangezien de naam en het logo er duidelijk op vermeld staan. Zo kunnen klanten je meteen herkennen. Je kunt er zelfs een reclametekst op laten drukken. Bedrukte tape is niet alleen mooi en herkenbaar, maar kan ook functioneel zijn. Het is namelijk ook mogelijk om een instructie of code te laten bedrukken, waardoor de verzending efficiënter kan worden verwerkt. In dit artikel kom je alles te weten over verschillende soorten bedrukte tape: bedrukte pvc-tape, bedrukte PP Hotmelt tape & bedrukte PP Acryl tape en bedrukte papiertape.

Bedrukte pvc-tape

Pvc-tape is misschien wel de bekendste soort tape. Deze tape is dan ook van uitstekende kwaliteit en heeft ten opzichte met de andere soorten tape de meeste bedrukkingsmogelijkheden. Pvc-tape kan worden bedrukt in één, twee of drie PMS-kleuren. Eventueel kan er nog een grof raster aan worden toegevoegd. Veel mensen vinden pvc-tape ook de mooiste soort tape. Bovendien maakt deze weinig lawaai. Sommige soorten tape maken geluid bij het afrollen, bij pvc-tape is dat niet het geval. Verder is de tape geschikt voor veel verschillende ondergronden, zoals kunststof en karton. De kleefkracht is erg goed. Na het aanbrengen plakt de tape vrijwel meteen. Nog een voordeel: de tape is eenvoudig met de hand af te scheuren.

Bedrukte PP Hotmelt tape & bedrukte PP Acryl tape

Bedrukte PP Hotmelt tape en bedrukte PP Acryl tape lijken heel erg op elkaar. Het enige verschil is dat de PP Hotmelt meer geluid maakt bij het afrollen. Deze soorten tape zijn geschikt voor lichte verpakkingsmaterialen. De tape heeft een lijmlaag op waterbasis, wat erg milieuvriendelijk is. Het nadeel is wel dat de tape in het begin nog niet goed kleeft. Hoe langer de tape vastzit, hoe beter deze plakt. PP Hotmelt tape en PP Acryl tape zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, bruin/ havanna en transparant. Bij oplages tot 719 rollen, kunnen deze voorzien worden van één tot drie PMS-kleuren. Alles daarboven kan bedrukt worden in één tot zes PMS-kleuren. Onthoud: je kunt deze soorten tape beter niet diapositief laten bedrukken.

Bedrukte papier tape

Wil je een keer iets heel anders? Dan is bedrukte papiertape een goede optie. Deze geeft je een meer natuurlijke en eenvoudige uitstraling. Bovendien ziet deze tape er erg ecologisch uit. Ook papiertape kun je met de hand afscheuren. Deze soort tape is verkrijgbaar in bruin of witte kraft. Papiertape heeft een kleeflaag van natuurrubber, wat ervoor zorgt dat deze snel goed plakt. Let op: deze soort tape is wel wat minder stevig dan de andere soorten en is dus niet geschikt voor alle verpakkingsmaterialen. Ook heeft deze iets minder bedrukkingsmogelijkheden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *