ondernemerscoach

Succesvoller worden met jouw bedrijf door een ondernemerscoach

Bedrijven doorlopen een voorspelbare cyclus. Elke fase heeft zijn bekende eigenschappen en valkuilen. Het is belangrijk dat je weet waar je zit, zodat je niet onnodig lang blijft hangen. Kijk waar je bedrijf zich bevindt in de cyclus en je ziet welke Operatie of welk business coachtraject je naar de volgende fase kan brengen. Een goede businesscoach geeft je de winnende structuur en strategie voor het schalen van je bedrijf (wetenschap) en helpt jou vervolgens om jezelf niet in de weg te zitten (kunst). Het kiezen van een coach is simpel. Zoek er een die jou helpt topprestaties te bereiken! bij Tibor.nl weten ze hier alles van.

De inhoud van coaching  

Bij Tibor wordt er gebruik gemaakt van het snijvlak van 3 elementen: winnende principes van special-forces, succesvolle strategieën van start-ups en wetten op het gebied van persoonlijk leiderschap uit het stoïcisme. Er wordt gebruik gemaakt van 5 pijlers: Publiek, Producten, Pitch, Positie en Partners. 4 Principes: Eenvoud, Zichtbaarheid, Ritme & Procedures. 3 Prioriteiten: Relevantie, Superieuriteit & Aanwezigheid. 2 Processen:
Elite-Teams & Elite Leiderschap. Tot slot 1 Plan: Een meetbare missie. Een ondernemerscoach is allemaal bedoeld om een duidelijke structuur en een concreet plan op maat te maken voor jouw bedrijf. 

Welke voordelen je eruit haalt

Een kloppende strategie bepalen is noodzakelijk voor zakelijk succes. Maar het is nooit de bepalende factor. Dat is elke keer de mens. Ervaar exponentiële groei binnen jouw bedrijf. Zowel resultaat en winst zullen groeien. Het onderscheid tussen werk en privé wordt groter. Je hebt meer tijd voor je sociale leven. Wanneer je bereid bent om te investeren in je bedrijf, dan komt het team van Tibor dichter tot de kern dan andere. Dit geldt zowel privé als zakelijk. Vergroot je werkplezier. Deze groeiprocessen wil je echt niet missen! Interesse gekregen in een coach? Wacht dan niet en bezoek snel de website van het Tibor team!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *