signages

Onderscheid je van concurrenten dankzij slimme signage

Slimme signages zorgen ervoor dat ondernemers door middel van een professioneel beeldscherm zijn gasten en of klanten kan informeren en entertainen. Het is mogelijk om het slimme scherm in te delen in vakken.je kunt dit bijvoorbeeld indelen aan de hand van Tv-beelden, patiënten informatie, promoties, menukaarten en nog veel meer. Dit kun je allemaal tonen met de slimme schermen. Verder kun je ook gebruik maken van wayfinding. Je kunt de slimme schermen ook in zetten voor wayfinding. Wayfinding kun je in de winkel plaatsen. Dit kan zowel binnen als buiten de winkel. Er zijn verschillende soorten wayfinding. Voor meer informatie kun je de site van Sizo signs kunnen raadplegen. 

Wat is wayfinding eigenlijk?

Wayfinding wordt gebruikt om de bezoekers te navigeren op locatie. Dit navigeren wordt op een professionele manier gedaan. De wayfinding kun je zowel binnen- als buitenplaatsen. Dit maakt het overzichtelijk voor de klanten en gasten. Wayfinding kan ervoor zorgen dat klanten en gasten een aangenaam bezoek hebben gehad in de winkel. Dit komt doordat zij snel en makkelijk de weg kunnen vinden op een door hen onbekende locatie. Wayfinding wordt niet alleen afgestemd op klanten en bezoekers, maar ook op medewerkers en leveranciers. Door middel van de wayfinding kunnen de medewerkers en leveranciers snel en makkelijk de weg vinden. Dit zorgt ervoor dat het werk goed kan verlopen. 

De juiste Wayfinding voor je bedrijf

Wayfinding kan verschillend zijn. Je zult moeten kijken welke soort van wayfinding het beste bij jou en je bedrijf past. Allereest is het belangrijk dat je van tevoren nadenkt of je de wayfinding alleen binnen, buiten of beide zou willen plaatsen. Verder zul je moeten nadenken over het feit of de wayfinding statisch of dynamisch zal zijn. Het is ook mogelijk om de wayfinding in verschillende talen aan te bieden. Dit kun je afstemmen op jouw publiek en doelgroep. Je kunt bij je doelgroep denken aan verschillende factoren. Zo kan de leeftijd een rolspelen, maar ook bijvoorbeeld toeristen uit verschillende landen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *