refurbished-iphone

Echte ondernemers nemen een refurbished iPhone

Er is een manier voor ondernemers om gewoon een iPhone te kunnen krijgen zonder dat zij hiervoor het hoge prijskaartje moeten betalen. Namelijk door de aanschaf van een refurbished iPhone. In deze tekst gaan we kijken wat een refurbished Apple precies is en wat de voordelen zijn aan zo’n telefoon.

Een refurbished iPhone kopen

Apple iPhone staat bekend om zijn hoge kwaliteit, maar daarbij ook om de hoge kosten die er bij komen kijken. Toch is het mogelijk om een Apple iPhone aan te schaffen voor mensen die niet het hoge prijskaartje willen betalen voor de telefoon. Namelijk door het aanschaffen van een refurbished toestel. Zo’n toestel zorgt er namelijk voor dat je een telefoon veel goedkoper kan kopen. Een refurbished toestel is namelijk tweedehands. Toch is het niet hetzelfde als een tweedehands telefoon die je van een particulier koopt omdat een refurbisehd toestel van binnen helemaal vernieuwd is. Waarbij een tweedehands toestel vaak in zijn geheel tweedehands is, is een refurbished toestel van binnen vernieuwd. Het enige wat weggeeft dat het een gebruikt toestel is, is dat de telefoon eventueel wat gebruikssporen bevat. Hier en daar een krasje kunnen best op de telefoon zitten, maar van binnen werkt de telefoon helemaal als nieuw. 

Voordelen van een refurbished telefoon

Het grootste voordeel is natuurlijk dat de telefoon hierdoor veel goedkoper is. Een nieuw toesteel kost vaak een hele hoop geld en bij een refurbished toestel is dat niet an toepassing. Daar komt bij kijken dat je geen abonnement hoeft te nemen. Bij een nieuw toestel in de winkel komt vaak een abonnement kijken. Dit zijn vaak hoge maandelijkse kosten die bij een refurbished toestel niet zomaar kijken. Daarnaast is het ook zo dat je een garantie krijgt bij een refurbished toestel. Hierdoor weet je in ieder geval zeker dat de telefoon goed is en wanneer dat niet het geval is, kun je altijd terug naar de verkoper. Op die manier zorgt de verkoper dat het toestel gemaakt wordt waardoor de telefoon alsnog goed is. Het is dus een ideale manier om een goedkoper toestel te kopen.

Bron: Rephone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *