Wat is Executive Outplacement?

Executive outplacement richt zich op transities op management- en directieniveau. Het gaat hierbij om een exclusieve maatwerkdienst. Begeleiding is dan ook individueel en wordt door een Senior HR Executive verzorgd. Hierdoor krijg je toegang tot een groot netwerk binnen human resources en kun je sparren op niveau. 

Waarom Executive Outplacement?

Als specialist in het werken met executives tijdens outplacement trajecten is Noordse Stern een uitstekend keuze voor iedereen die op zoek is naar executive outplacement. Omdat Noordse Stern scherp gefocust is een nieuwe uitdaging gegarandeerd. Hierbij kun je denken aan een nieuwe baan, maar ook het ondernemerschap. Wat er ook voor jou nodig is, Noordse Stern legt samen met jou de afstand af. Je wordt geholpen tot over de drempel van jouw nieuwe uitdaging. 

Het gaat er bij Noordse Stern om dat jij jezelf opnieuw ontdekt en uitvindt waar jouw krachten liggen. Door nieuwe inzichten op te doen inspireer je jezelf. Je leert jezelf beter kennen, waardoor je precies weet welke nieuwe uitdaging bij jou past. 

Wat is een outplacement traject?

Een veelomvattend outplacement traject heeft bij Noordse Stern 5 uitgangspunten. 

Om te beginnen is er geen limiet op de duur van een outplacement traject. Er wordt gewerkt met een circulair traject, met als eindstation een nieuwe uitdaging. Als tweede uitgangspunt volgt maatwerk. Omdat er met mensen gewerkt wordt is iedere wens nou eenmaal anders. Daarbij is ieder budget anders, dus daar moet ook rekening mee gehouden worden.

De persoonlijke begeleiding door een Senior HR Executive is het derde uitgangspunt. Hiermee zorgt Noordse Stern voor toegang tot een zeer groot netwerk. Ook verzort Noordse Stern maatwerk trainingen. Het vierde uitgangspunt is de samenwerking met specialisten. Deze specialisten zijn de besten in hun vakgebied. Of je nou zoekt naar de beste fotograaf, of wilt survivallen in de bossen Noordse Stern brengt jou in contact. 

Het laatste en vijfde uitgangspunt is JSAAS (Job Search As A Service). Jij wordt volledig ontzorgd bij jouw vindtocht van een nieuwe uitdaging. Elke week ontvang je van ons een overzicht met nieuwe uitdagingen, naadloos afgestemd op jouw wensen!

Hoe werkt outplacement?

Bij Noordse Stern begint Executive Outplacement altijd met vrijblijvende kennismaking. Het is erg belangrijk dat er vertrouwen ontstaat in de samenwerking, omdat de trajecten soms erg intensief kunnen zijn. 

Daarna volgt een intake. Deze intake vindt bij Noordse Stern nooit plaats op kantoor. Uitgebreid lunchen, of wandelen zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt en is dus ook effectiever. Als een andere activiteit beter bij jou past dan is dat natuurlijk de gekozen methode. De intake staat in het teken van vorm geven aan jouw transitie. We maken een programma op maat waar ruimte is voor verwerking, ontwikkeling en bestemming.

Er ontstaat een transitie die wij “journey” noemen. Je doet namelijk veel nieuwe, verrijkende ervaringen op tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Experts van Noordse Stern helpen jou hierbij. Onder andere door Executive Coaching zorgen wij voor jouw begeleiding en geeft Noordse Stern jou precies de aanvulling die jij nodig hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *