vrouw-receptionist-hotel

Deze opleidingen geven een boost aan je CV

Wil jij ergens gaan solliciteren, maar weet je niet of jouw opleiding een boost aan je CV geeft? Dan is het belangrijk om dit eerst goed uit te zoeken. Als je in de zorg werkt, dan kun je dit mooi op je CV vermelden. Doordat je in de zorg werkt, heb je geduld en ben je erg cliëntgericht. Voor de meeste bedrijven is dit een erg goede eigenschap. Ook wanneer je een universiteit hebt afgerond, staat dit erg mooi op je CV. Hiermee toon je namelijk aan dat je hard kunt werken en goed werk hebt geleverd.

Het spreken van meerdere talen

Heb jij een opleiding gevolgd waar je meerdere talen moest leren? Top! Dat staat namelijk erg goed op de CV. Het spreken van meerdere talen is namelijk erg handig. Het spreken van meerdere talen leer je vaak bij een hotelschool. Ook bij de opleiding steward of stewardess krijg je te maken met meerdere talen. Deze talen kun je vermelden op je CV. Wil je bij een bedrijf werken die veel met buitenlandse mensen te maken krijgen? Dan scoor je daar zeker punten mee. Een ander voordeel van meerdere talen spreken en naar een hotelschool gaan is, is dat je vrijwel overal aan de bak kunt.

Een EHBO diploma voor het redden van mensen

Heb jij je EHBO diploma behaald? Dan is het noodzakelijk om dit te vermelden op je CV. Dit staat namelijk erg goed op je cv. Daarnaast is het voor het bedrijf ook handig om te weten dat jij een EHBO diploma in je zak hebt. Het bedrijf heeft daardoor de mogelijkheid om jou in te zetten op een EHBO afdeling. Ook tijdens een ongeval, kan het bedrijf jou inzetten. Dit maakt de werkomgeving stukken veiliger voor iedereen. Het is dus zeker een pluspunt als je een EHBO diploma hebt.

Klantvriendelijk staat op nummer 1

Elk bedrijf wilt dat de klanten tevreden zijn. Als jij een opleiding hebt gevolgd die voldoet aan de klantvriendelijkheid, zal je dit zeker op je CV kunnen melden. Op een hotelschool krijg je te maken met klantvriendelijk werken. Je dient namelijk altijd vriendelijk te zijn naar de klanten. Heb jij de opleiding hotelschool afgerond? Dan is dit ook gunstig voor andere banen. De hotelschool is daarom zeker de moeite waard om te bekijken als je op zoek bent naar een nieuwe opleiding.

Een volle CV

Als je een CV wilt aanmaken, dan is het handig om veel te vermelden op de CV. Dit vergroot namelijk de kans dat je op korte termijn een nieuwe baan vindt. Let er wel op dat je alleen relevante zaken op de CV plaatst. Zo is het bijvoorbeeld in de meeste gevallen niet relevant om de basisschool op je cv te vermelden.

Als je de CV klaar hebt, dan is het slim om deze te laten lezen aan iemand anders. Hij of zij kan je tips geven voor het verbeteren van je CV. Op die manier creëer je uiteindelijk een CV waar je echt trots op kunt zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *